Menu

I grisens tegn

Dagen står på udskæring og partering af gris, samt gode råd til hjemmelavet pålæg. Dette kan alt sammen bruges i det daglige arbejde med de dejlige unge på produktionsskolen. Vi lægger op til at man som underviser fremadrettet kan få mod på at sætte nogle hjemmelavede madprocesser i gang i undervisningen. Vi har meget erfaring i dette, da hovedparten af vores mad er lavet helt fra bunden, og det ser vi som noget enormt lærerigt og motiverende for eleverne, udfordrende for underviseren og super godt for økonomien. Og så er der ikke meget der slår et stykke med hjemmelavet sylte med grov sennep!

Hvem:
Medarbejdere og lærlinge på produktionsskolerne, som arbejder på køkkenværksted.

Hvordan:
Dagskursus på en produktionsskole. Bemærk at kursisterne får ½ gris med hjem til skolen.

Hvor og hvornår:
På Hobro Produktionshøjskole den 6. marts fra kl. 09.00 til 15.00.

Sidste tilmeldingsfrist er den 20. februar, og er efter denne dato bindende.

Hvad koster det:
1.050,- kr. pr. person for kurset og dertil 400.- kr. for ½ gris.

Underviser:
Kenneth og Rasmus, begge undervisere på Hobro Produktionshøjskoles køkkenværksted.

Yderligere oplysninger:
Kan fås ved henvendelse til Rasmus Bjørn på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller mobil 5194 4766

Dato Fredag 06.03.15
Slut Fredag 06.03.15
Sidste dato for tilmelding 20.02.15
Sted Hobro
Tilmelding er lukket for dette arrangement.

Produktionsskoleforeningen  |  Dæmningen 33, 2. tv , 7100 Vejle  |  Telefon: 7582 2055  |  Mail: psf@psf.nu
Mandag til torsdag 08.00 - 15.00 , fredag 08.00 til 13.00